CUKORVIRÁG TANFOLYAMOK BUDAPESTEN

2020.10.03


FRISS INFORMÁCIÓK:
Ismét indulnak a csoportos, kis létszámú tanfolyamok.
EGYELŐRE CSAKIS BUDAPESTEN (ZUGLÓBAN).
A későbbiekben amennyiben a helyzet engedi, ismét tartok majd vidéken is. Erről majd hírt fogok adni.

Budapesti cukorvirág kurzus dátumai:

2020. október 17, szombat
Napraforgó (levelekkel és csészelevelekkel)2020. október 18, szombat

Hortenzia, papagáj tulipán, kis méretű csónakorchidea

2020. Október 24, szombat
Pipacs, búza szál, margaréta

 


Mivel kisebb létszámmal indulnak a kurzusok, érdemes előre időpontot foglalni e-mailben! Kérlek a nevedet, telefonszámodat add meg mindenképp, hogy el tudjalak érni, ha szükséges! Köszönöm!
cukorviragkurzus@gmail.com

A kurzusok ára 25.000 Ft/fő.
10.000 Ft foglalót szükséges előre elutalni.

Szeretettel várlak benneteket!
DóriIgyekszem eljutni mindenhová, ahol lenne igény az általam tartott cukorvirág készítő kurzusra. Rengetegen kerestetek meg abban az ügyben, hogy szívesen eljönnétek a tanfolyamomra, csak a távolság akadályt képez! Ezentúl nem így lesz, hiszen én fogok ellátogatni hozzátok! Igyekszem az ország minden részére eljutni, megyeszékhelyekre, illetve nagyobb városokba, ahol igény van rá.


Különböző tanfolyamok közül választhattok. A tanfolyamok egy naposak és egy napon 3 virágot készítünk.

(1 db rózsa, 1 db orchidea és 1 db pillangó) 

VAGY

1 db szellőrózsa (lisianthus), 1 db tulipán, 1 db gardénia virág 

       

A  tanfolyamokon elsajátíthatod a cukormasszával kapcsolatos tudnivalókat (tárolás, színezés, stb). Információkat kapsz a virágdrótokról, eszközökről, amelyek a cukorvirág készítéshez szükségesek. Tanulhatsz az ecsethasználatról, a sziromfestékekről, a szirmok színezéséről. Megtanulhatod hogyan kell a szirmokat megformázni, szárítani. Majd a virágok összeállítását fogom megmutatni. 


Az ország bármely részére szívesen elmegyek és megtanítom a cukorvirágkészítés fortélyait, amelyeket a világhírű Alan Dunn tanfolyamán sajátítottam el Angliában! 

Kb. 5-8 fős csoportokban zajlik az oktatás és fejenként 25.000 Ft a részvételi díj egy napra (bankkártyával is tudtok már fizetni a helyszíneken - kivéve VISA). A nap folyamán minden alapanyagot és eszközt biztosítok, tehát neked nem kell semmit hozni magaddal! Továbbá frissítő, kávé, tea a rendelkezésetekre áll. A nap végén a kész virágokat természetesen mindenki hazaviheti egy oklevél kíséretében!

A tanfolyamok 1 naposak, nem igényelnek előképzettséget, vagy cukrász végzettséget. Ettől függetlenül nyilván cukrászok is bátran jelentkezhetnek. :) A tanfolyam 8:30-tól általában délután 6-ig tart.

A két napos helyszíneken szombati napokon rózsás tanfolyamot tartok, vasárnap szellőrózsásat. Ha valaki egy helyszínen mindkét tanfolyami napon részt vesz, akkor 50.000 Ft helyett 45.000 Ft-os kedvezményes áron csatlakozhat a kurzushoz!

Egy napos PRIVÁT tanfolyamra is lehetőség van BUDAPESTEN (ZUGLÓBAN). Az általad választott 3 virágot készítjük el a nap folyamán. És bármi apróság még beleférhet, ami kitelik az időnkből. Mivel egyedül veszel részt a kurzuson, így a maximális figyelem garantált, valamint előnye még, hogy saját magad választhatod ki a virágokat, valamint az időpontot a te igényeidnek megfelelően választjuk ki (hétköznap is megfelelő). Az egy napos privát kurzus ára 35.000 Ft.

Jelentkezni és érdeklődni a lentebb található űrlap kitöltésével lehetséges. Kérlek jelöld meg a helyszínt és a dátumot is! Köszönöm

 

HAMAROSAN ÚJRA INDULNAK A CSOPORTOS TANFOLYAMOK IS, AMINT A LEHETŐSÉGEK MEGENGEDIK.
PONTOS HELYSZÍNEKET ÉS DÁTUMOKAT CSAK EZ UTÁN TUDOK MAJD MEGHIRDETNI.

 

NÉVRE SZÓLÓ AJÁNDÉKUTALVÁNYOK KAPHATÓK! ÉRDEKLŐDJ ÜZENETBEN!

 

További részletek e-mailben! Jelentkezni, érdeklődni névvel és telefonszámmal itt a szöveg alatti űrlap kitöltésével tudtok (legyetek kedvesek a dátumot, helyszínt is megírni, amire jelentkezni szeretnétek.)
Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes alapon működik. Harmadik fél részére adatokat nem szolgáltatok ki.

Szeretettel várlak benneteket! :)

Bartus Dóri

Érdeklődés tanfolyam iránt

Legutóbbi bejegyzések

PRIVÁT CSOKOLÁDÉ KÉSZÍTŐ TANFOLYAMOK BUDAPESTEN, ZUGLÓBAN
PRIVÁT CUKORVIRÁG TANFOLYAMOK BUDAPESTEN (ZUGLÓBAN)
CUKORVIRÁG TANFOLYAMOK BUDAPESTEN