Cukorvirág tanfolyamok országszerte

2018.06.29

Kedves mindenki!

Igyekszem eljutni mindenhová, ahol lenne igény az általam tartott cukorvirág készítő kurzusra. Rengetegen kerestetek meg abban az ügyben, hogy szívesen eljönnétek a tanfolyamomra, csak a távolság akadályt képez! Ezentúl nem így lesz, hiszen én fogok ellátogatni hozzátok! Igyekszem az ország minden részére eljutni, megyeszékhelyekre, illetve nagyobb városokba, ahol igény van rá.


Különböző tanfolyamok közül választhattok. A tanfolyamok egy naposak és egy napon 3 virágot készítünk.

(1 db rózsa, 1 db orchidea és 1 db pillangó) 

VAGY

1 db szellőrózsa (lisianthus), 1 db szegfű, 1 db ördögszem virág (scabiosa)

       

A  tanfolyamokon elsajátíthatod a cukormasszával kapcsolatos tudnivalókat (tárolás, színezés, stb). Információkat kapsz a virágdrótokról, eszközökről, amelyek a cukorvirág készítéshez szükségesek. Tanulhatsz az ecsethasználatról, a sziromfestékekről, a szirmok színezéséről. Megtanulhatod hogyan kell a szirmokat megformázni, szárítani. Majd a virágok összeállítását fogom megmutatni. 


Az ország bármely részére szívesen elmegyek és megtanítom a cukorvirágkészítés fortélyait, amelyeket a világhírű Alan Dunn tanfolyamán sajátítottam el Angliában! 

Kb. 8 fős csoportokban zajlik az oktatás és fejenként 20.000 Ft a részvételi díj (bankkártyával is tudtok már fizetni a helyszíneken - kivéve VISA). A nap folyamán minden alapanyagot és eszközt biztosítok, tehát neked nem kell semmit hozni magaddal! Továbbá frissítő, kávé, tea a rendelkezésetekre áll. A nap végén a kész virágokat természetesen mindenki hazaviheti egy oklevél kíséretében!

A tanfolyamok 1 naposak, nem igényelnek előképzettséget, vagy cukrász végzettséget. Ettől függetlenül nyilván cukrászok is bátran jelentkezhetnek. :) A tanfolyam 8:30-tól általában délután 6-ig tart.

A két napos helyszíneken szombati napokon rózsás tanfolyamot tartok, vasárnap szellőzsásat. Ha valaki egy helyszínen mindkét tanfolyami napon részt vesz, akkor 40.000 Ft helyett 35.000 Ft-os kedvezményes áron csatlakozhat a kurzushoz!


HELYSZÍNEK 2018

GYŐR: JÚLIUS 7 és JÚLIUS 8 !
BUDAPEST: AUGUSZTUS 4 és 5!

NÉVRE SZÓLÓ AJÁNDÉKUTALVÁNYOK KAPHATÓK! ÉRDEKLŐDJ ÜZENETBEN!

 

További részletek e-mailben! Jelentkezni, érdeklődni névvel és telefonszámmal itt a szöveg alatti űrlap kitöltésével tudtok.

Szeretettel várlak benneteket! :)

Bartus Dóri

Érdeklődés tanfolyam iránt

Legutóbbi bejegyzések

Cukorvirág tanfolyamok országszerte