Cukorvirág tanfolyamok országszerte

2019.04.02

Kedves mindenki!

Igyekszem eljutni mindenhová, ahol lenne igény az általam tartott cukorvirág készítő kurzusra. Rengetegen kerestetek meg abban az ügyben, hogy szívesen eljönnétek a tanfolyamomra, csak a távolság akadályt képez! Ezentúl nem így lesz, hiszen én fogok ellátogatni hozzátok! Igyekszem az ország minden részére eljutni, megyeszékhelyekre, illetve nagyobb városokba, ahol igény van rá.


Különböző tanfolyamok közül választhattok. A tanfolyamok egy naposak és egy napon 3 virágot készítünk.

(1 db rózsa, 1 db orchidea és 1 db pillangó) 

VAGY

1 db szellőrózsa (lisianthus), 1 db tulipán, 1 db ördögszem virág (scabiosa)

       

A  tanfolyamokon elsajátíthatod a cukormasszával kapcsolatos tudnivalókat (tárolás, színezés, stb). Információkat kapsz a virágdrótokról, eszközökről, amelyek a cukorvirág készítéshez szükségesek. Tanulhatsz az ecsethasználatról, a sziromfestékekről, a szirmok színezéséről. Megtanulhatod hogyan kell a szirmokat megformázni, szárítani. Majd a virágok összeállítását fogom megmutatni. 


Az ország bármely részére szívesen elmegyek és megtanítom a cukorvirágkészítés fortélyait, amelyeket a világhírű Alan Dunn tanfolyamán sajátítottam el Angliában! 

Kb. 5-8 fős csoportokban zajlik az oktatás és fejenként 20.000 Ft a részvételi díj (bankkártyával is tudtok már fizetni a helyszíneken - kivéve VISA). A nap folyamán minden alapanyagot és eszközt biztosítok, tehát neked nem kell semmit hozni magaddal! Továbbá frissítő, kávé, tea a rendelkezésetekre áll. A nap végén a kész virágokat természetesen mindenki hazaviheti egy oklevél kíséretében!

A tanfolyamok 1 naposak, nem igényelnek előképzettséget, vagy cukrász végzettséget. Ettől függetlenül nyilván cukrászok is bátran jelentkezhetnek. :) A tanfolyam 8:30-tól általában délután 6-ig tart.

A két napos helyszíneken szombati napokon rózsás tanfolyamot tartok, vasárnap szellőzsásat. Ha valaki egy helyszínen mindkét tanfolyami napon részt vesz, akkor 40.000 Ft helyett 35.000 Ft-os kedvezményes áron csatlakozhat a kurzushoz!

Egy napos PRIVÁT tanfolyamra is lehetőség van BUDAPESTEN (ZUGLÓBAN). Az általad választott 3 virágot készítjük el a nap folyamán. És bármi apróság még beleférhet, ami kitelik az időnkből. Mivel egyedül veszel részt a kurzuson, így a maximális figyelem garantált, valamint előnye még, hogy saját magad választhatod ki a virágokat, valamint az időpontot a te igényeidnek megfelelően választjuk ki (hétköznap is megfelelő). Az egy napos privát kurzus ára 30.000 Ft.

Jelentkezni és érdeklődni a lentebb található űrlap kitöltésével lehetséges. Kérlek jelöld meg a helyszínt és a dátumot is! Köszönöm!


HELYSZÍNEK 2019

SOPRON: ÁPRILIS 13 ÉS 14 (BETELT)

MISKOLC: ÁPRILIS 27 ÉS 28

EGER: MÁJUS 11 ÉS 12

SOPRON ÚJ DÁTUM: MÁJUS 25 és 26

 

TOVÁBBI IDŐPONTOK ÉS HELYSZÍNEK A KÉSŐBBIEKBEN! PÉCSET, KESZTHELYT, SZOLNOKOT, SZEGEDET IS TERVEZEM. EZEKRE A HELYSZÍNEKRE ELŐJELENTKEZNI LEHETSÉGES ÉS SZÓLNI FOGOK MAJD HA LESZ FIX DÁTUM. 
 

NÉVRE SZÓLÓ AJÁNDÉKUTALVÁNYOK KAPHATÓK! ÉRDEKLŐDJ ÜZENETBEN!

 

További részletek e-mailben! Jelentkezni, érdeklődni névvel és telefonszámmal itt a szöveg alatti űrlap kitöltésével tudtok (legyetek kedvesek a dátumot, helyszínt is megírni, amire jelentkezni szeretnétek.)
Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes alapon működik. Harmadik fél részére adatokat nem szolgáltatok ki.

Szeretettel várlak benneteket! :)

Bartus Dóri

Érdeklődés tanfolyam iránt

Legutóbbi bejegyzések

Cukorvirág tanfolyamok országszerte