PRIVÁT CSOKOLÁDÉ KÉSZÍTŐ TANFOLYAMOK BUDAPESTEN, ZUGLÓBAN

2021.03.08

FRISS INFÓ!
Az újonnan bevezetett korátozások miatt nem tudok tanfolyamokat tartani 2021 március 8-tól egészen addig az időpontig, amíg nem törlik az aktuális rendelkezéseket! 
Köszönöm a megértést!
Dóri


Kedves Mindenki! 

Egy ideje rabjává váltam a csokoládé készítésnek. Mostanra azt tudom mondani, hogy sikerült kitapasztalnom mikre kell odafigyelni és kifejlesztettem jó néhány olyan technikát, ami bevált és sikerrel alkalmazom. Ha neked is problémáid vannak a bonbon készítéssel (mint nekem volt korábban), akkor bátran vágj bele és vegyél részt a tanfolyamon. Garantálom, hogy utána otthon Te magad is el tudod majd készíteni a csokoládékat! A tanfolyam semmilyen előképzettséget nem igényel! Bátran jöhetnek kezdők, háziasszonyok is! Valamint minden eszközt és alapanyagot biztosítok

Voltam én is bonbon tanfolyamon, ahol temperáló gépet használtunk. Sajnos utána otthoni körülmények között nem tudtam elkészíteni a bonbonokat - nem jött ki a formából, így fel is adtam egy jó ideig, hogy ezzel foglalkozzak.


Ismerős az, amikor azt gondolod végre sikerült elkészíteni, de végül mégsem akar kijönni a csoki a formából?
Esetleg ha kipottyan, amint hozzáérsz, azonnal olvad, szinte puha és nem roppanós, fényes?
Vagy elkeseredsz, mert a csokoládé olvasztás sem megy? Darabos lesz és megég?
Előfordult már, hogy visszamattult a bonbon?
Elszürkült és foltos lett?


Ezeket én mind megtapasztaltam. Elég kiábrándító tud lenni... Tavaly mégis újra elkezdett érdekelni a csokoládé készítés, így itthon belevágtam és kikísérleteztem azt, hogy hogyan tudom ezeket a hibákat elkerülni - sikerrel.

Olyan technikákat fogok mutatni, amiket otthon mindenféle drága eszköz nélkül tudsz alkalmazni. Nyilván pár alap dolog és eszköz szükséges lesz hozzá, viszont ezek értéke a pár ezer Forintot nem fogja meghaladni. A szükséges kellékeket a tanfolyam után azonnal meg is tudod vásárolni tőlem ha szeretnéd, így otthon már akár aznap nekivághatsz a csokoládé készítésnek. 

Mivel egy főt fogadok a tanfolyamra, maximális odafigyelésben lesz részed. Az általad készített édességeket hazaviheted egy oklevél kíséretében.
A kurzus a hét bármely napján előre egyeztetett időpontban lehetséges.

A tanfolyam helyszíne: Budapest, Zugló
Időtartama: kb 5 óra
Díja: 35.000 Ft

JELENTKEZNI E-MAILBEN TUDSZ: cukorviragkurzus@gmail.com

Amennyiben igény lenne rá, szívesen tartok tanfolyamot olyan helyen is akár több főnek, ahol van erre alkalmas helyszín, vagy műhely. Egyeztetni e-mailben tudunk. Köszönöm!

AMIKET KÉSZÍTÜNK:

Bármelyik édesség készülhet az általad választott csokoládéból (fehércsoki, tejcsoki, vagy étcsoki).
A színes bonbonok és táblás csoki színeit Te választhatod ki.
Egyeztetés után a töltelékek íze szintén a Te döntésed alapján fog elkészülni.
Valamint a dekorációra használt magvakat, aszalt gyümölcsöket, stb. szintén a saját ízlésednek megfelelően variálhatod.


FORDÍTOTT BONBON

 

KÍGYÓBŐR MINTÁS TÁBLÁS CSOKI 

 

SZÍNES BONBON
(tetszőleges bonbon formában készítve)

 

Szeretettel várlak benneteket! 
Bartus Dóri

Érdeklődés tanfolyam iránt

Legutóbbi bejegyzések

PRIVÁT CSOKOLÁDÉ KÉSZÍTŐ TANFOLYAMOK BUDAPESTEN, ZUGLÓBAN
PRIVÁT CUKORVIRÁG TANFOLYAMOK BUDAPESTEN (ZUGLÓBAN)
CUKORVIRÁG TANFOLYAMOK BUDAPESTEN